“Українські кріпаки подбають про процвітання панів Речі Посполитої” – кому Шмигаль створив робочі місця?

Новини, Суспільство

Атаманюк нагадав Шмигалю про обіцянку робочих місць.

До Польщі прибув черговий рейс з українськими заробітчанами. Про це повідомляє економіст Юрій Атаманюк в telegram-каналі, пише Голос.if.ua.

Атаманюк згадав про обіцяних 500 тисяч робочих місць від Шмигаля. І при цьому вони так і залишилися обіцянками, а люди змушені їхати на заробітки в іншу країну.

“Як в старі “добрі” часи українські кріпаки подбають про процвітання панів з Речі Посполитої. А ми все чекаємо обіцяні 500 тисяч нових робочих місць від Шмигаля. Може він не нашу країну мав на увазі, коли обіцяв. Поки створив 500 тисяч офіційних безробітних. Пора йому вже в центр зайнятості…”, – пише Атаманюк .

Повідомляється, що в країні зафіксовано понад півмільйона українців, які не мають роботи, що в свою чергу на 64% більше, ніж у минулому році. Зокрема, це обумовлено карантином, який ввели в державі через коронавірус.

Раніше прем’єр-міністр заявив, що уряд працює над стратегією виходу України з карантину. Він зазначив, що на початку червня уряд планує створити 500 тисяч нових робочих місць і надавати кредитну підтримку малому і середньому бізнесу.

Правда, цього поки не відбулося, тому що, за офіційними даними, в  Україні зараз є 501 тис. безробітних, що на 305 тисяч більше, ніж минулого року на цей же час.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.