Суд покарав прикарпатця, який підробив посвідчення водія

Кримінал, Новини

Тлумацький районний суд виніс вирок у справі про підробку документів.

Як стало відомо в ході слідства, мешканець Тлумаччини, в якого за п’яну їзду відібрали водійське посвідчення на один рік, вирішив “вийти із ситуації”, інформує Голос.if.ua з посиланням на Галицький Кореспондент. Бажаючи уникнути цього покарання, чоловік підробив документ.

“У місті Косів він познайомився із невстановленою слідством особою, з якою ввійшов в злочинну змову. Чоловік повідомив підозрюваному, що за 300 доларів зможе виготовити посвідчення на право керування транспортними засобами всіх категорій”, – йдеться у тексті вироку суду.

Водій надав фальсифікатору свої паспортні дані і згодом отримав від нього підроблене посвідчення. Він використовував цей “документ”, аж поки його у Тлумачі не зупинили правоохоронці і не виявили підробку. В ході судового процесу чоловік визнав свою вину і попросив його суворо не карати.

20 травня Тлумацький районний суд виніс вирок у цій справі. Чоловіка визнали винним у підробці документів. Йому призначили покарання – штраф у розмірі 1700 гривень. Також зловмисник повинен буде сплатити 3718 гривень – вартість експертиз по цій справі.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.