Чарівна Верховина – серце Гуцульщини кличе Вас! (відео)

Відео-новини, Новини, Туризм

Кореспонденти Голос.if.ua відвідали мальовниче селище Верховина.

Тут стрімко несе свої кришталеві, крижані води норовливий Чорний Черемош та шумлять смарагдові шати споконвічних смерек. Вершини Карпат ще вкриті снігом, п’янкі аромати квіткового різнобарв’я огортають полонини, гірські бджоли збирають нектар з якого гуцули виробляють цілющій мед.

У Верховині ви знайдете притулок у гостинних колибах, поринете в загадковий світ стародавніх переказів, мольфарів, чугайстрів та гіпнотичної національної музики, відчуєте справжню гуцульську автентичність без штучного лоску цивілізації. Тут в збережених архаїчних обрядах оживають тіні забутих предків, з покоління в покоління передаються спосіб життя та побутові традиції, створюються унікальні витвори декоративно-ужиткового мистецтва.

Сьогодні Верховина – популярне туристичне місце завдяки широким можливостям дозвілля. В селищі створені умови для активного відпочинку, і культурного збагачення. Естетів-романтиків Верховина зачарує приголомшливими краєвидами, а гурмани відчують справжню насолоду від самобутніх гуцульських страв. Вас приємно вразять місцеві ґаздині та помірні ціни. Чарівна Верховина – серце Гуцульщини кличе Вас!

Подробиці у сюжеті від Голос.if.ua:

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.