В Івано-Франківську планують побудувати нову тролейбусну лінію

Новини, Суспільство

Новим тролейбусним маршрутом планують з’єднати мікрорайон Пасічну з Бамом через об’єднані Північний та Південний Бульвари. Роботи обіцяють завершити через рік, про це інформує Голос.if.ua.

Тендер щодо масштабного будівництва вже відбувся.

Про це під час ефіру на радіо Західний Полюс заявив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків. Він відзначив, що роботи по з’єднанню Північного та Південного Бульварів йдуть повним ходом. Там спочатку планують громадський транспорт – спочатку автобуси, а пізніше – тролейбуси.

“Транспорт там буде їхати. Тим паче, ми виграли проект і вже відбувся тендер щодо будівництва тролейбусної лінії, підстанції. Тому по Бульварах спочатку будуть їхати автобуси, а потім будуть тролейбусні сполучення. Ми плануємо за 12 місяців побудувати повністю підстанцію і тролейбусну лінію та запустити тролейбуси за маршрутом мікрорайон Бам – вулиця Мазепи, Північний і Південний Бульвар, і район Пасічна. Тобто, такий маршрут буде запроваджений”, – відзначив мер.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.