У курортному Яремче триває будівництво школи

Новини, Суспільство

Управління капітального будівництва в Івано-Франківській області визначило підрядника реконструкції з добудовою Яремчанської ЗОШ І-ІІІ № 1 ступенів Івано-Франківської області, про це інформує Голос.if.ua.

Переможцем тендеру стало ПП «Промбудсервіс-Косів» (м.Косів).

Вартість ремонту становить 21,45 млн. гривень.

Робочим проектом передбачено завершення будівництва блоків №2 та №3, які добудовуються до існуючого головного корпусу школи (блок № 1), що експлуатується, з інженерними мережами теплопостачання, водопроводу та господарсько-побутової каналізації, мереж електропостачання і телефонізації.

Також проектним рішенням передбачено реконструкцію з добудовою трансформаторної підстанції ЗТП №4, зокрема в архітектурно-будівельній та електротехнічній частинах.

Водопостачання та каналізація від/до існуючих мереж, гаряче водопостачання від теплообмінника. Зовнішнє електропостачання від реконструйованої та добудованої ТП-4.

Передбачено системи: пожежної сигналізації, передавання тривожних сповіщень, автоматичного контролю загазованості, охоронної сигналізації, телефікації, годинофікації, телефонізації та радіофікації.

При головному вході передбачено пандус для однобічного руху інвалідних візків. На першому поверсі передбачено доступ до запроектованого ліфта, запроектований вузол з відповідним обладнанням. У коридорах в місцях перепадів рівнів підлог облаштовуються пандуси з відповідними ухилами.

Прилегла територія школи повністю опоряджується.

Планується, що будівництво завершиться до кінця 2021 року.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.