Синоптики розповіли, коли Прикарпаття покинуть дощі та прийде тепло

Новини, Суспільство

Друга половина травня покотилася вперед, але погода – як зачарована. Періодичні дощі, низькуваті градуси, особливо вночі, коли рослини хочуть підростати. У вівторок, 19-го травня, синоптична ситуація – дежавю. Атмосферний фронт із півночі знову підкине дощів.

Такий прогноз дає синоптик Наталка Діденко, пише Голос.if.ua.

Опади пройдуть на Заході України, на Півночі, у більшості центральних областей та на Харківщині. У південній частині України, у Дніпрі з районами, у Луганській та Донецькій областях переважатиме суха погода.  Вітер буде із заходу, помірний.

Температура повітря найближчої ночі лише +6+9 градусів, на Півночі місцями +3+7 градусів, у південній частині +8+13 градусів. Завтра вдень в Україні очікується +14+20 градусів, на Півдні до +22 градусів, на Заході +18+24 градуси, на крайній півночі +9+13 градусів.

До вихідних помірно тепла чи й прохолодна погода втримається. З періодичними дощами. Трохи більше тепла відважить нам травень вже аж з наступного тижня.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.