На Прикарпатті 64 медзаклади уклали угоди з НСЗУ

Здоров'я, Новини

Івано-Франківщина посідає третє місце в Україні за кількістю людей, які одужали.

Про це розповів під час засідання постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики головний санітарний лікар Прикарпаття Руслан Савчук, повідомляють у пресслужбі обласної ради, інформує Голос.if.ua. За його словами, на Прикарпатті одужали від коронавірусної хвороби 423 людини.

Своєю чергою в. о. директора департаменту облдержадміністрації Ірина Кобельська зазначила, що серед медиків в області захворіло 276 осіб, одужали – 145.

Разом з цим депутати заслухали інформацію департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації про стан проведення другого етапу медичної реформи.

Так, за словами Ірини Кобельської, контракти з Національною службою здоров’я України уклали 64 комунальні заклади охорони здоров’я та один приватний. Фінансування закладів з початку квітня поточного року здійснюється згідно з укладеними угодами з НСЗУ по пакетах послуг. Загальна сума коштів, які планується до кінця року отримати з НСЗУ по області загалом становить майже півтора мільярда гривень.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.