Медики везли у лікарню дитину, яка задихалася: усі подробиці зіткнення швидкої та легковика (відео)

Кримінал, Новини

15 квітня, в Івано-Франківську на перехресті вулиць Коновальця та Сахарова трапилась дорожньо-транспортна пригода.

32-річний водій автомобіля “VOLKSWAGEN TOURAN” не надав перевагу в русі автомобілю швидкої медичної допомоги VOLKSWAGEN. Про це повідомляє  Голос.if.ua з посиланням на Управління патрульної поліції Івано-Франківської області.

Автівка медиків рухалася з ввімкненими проблисковими маячками та звуковим сигналом.

В результаті зіткнення відбулося перекидання автомобіля швидкої медичної допомоги. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди троє осіб отримали тілесні ушкодження.

Як повідомила речниця обласної поліції, драгер не показав наявність алкоголю у двох водіїв. За фактом ДТП у поліції відкрили кримінальне провадження.

Про аварію Суспільному повідомив очевидець події Михайло Романюк. Зокрема, він розповів, що водій екстреної допомоги їхав з центру вверх по вулиці Коновальця. Автомобіль доставки їжі одного з ресторанів Volkswagen з вулиці Сахарова в’їхав у швидку.

Водій екстреної допомоги Микола Катрич наголосив, що у нього був увімкнений звуковий і світловий сигнали. Госпіталізовували жінку з неповнолітньою дитиною:

“Я віз дитину в дитячу лікарню: вона щось проковтнула і дихати не могла. З Загвіздя їх віз. Сирена була включена, мигалка – все, як має бути. Доїжджаю, дивлюся, всі машини стоять. Як він проскочив поміж світлофори, я не знаю. Лиш чую удар ззаду і йду догори колесами… Більше нічого не пам’ятаю”.

Перекинута швидка, потрощене скло та зруйнована передня частина легкової автівки. На місці працювали медики, рятувальники і поліцейські.

також читати: ДТП в Івано-Франківську: на перехресті Коновальця-Сахарова перекинулась швидка, є травмовані (відео)

Володимир Грицик у момент ДТП також проїжджав це перехрестя та бачив, як усе відбулося:

“Я їду, мені горить зелене світло, що я маю повертати на право. З Коновальця несеться “швидка”. Я – на тормоз і стаю. І всі водії, що їхали з Сахарова і наліво мали повертати, теж зупинилися. А цей, що усе це зробив, прямо летів. Не знаю, чи він не бачив, чи як… Але я, старий, чув сирену ще звідти, а він молодий мав би чути”.

Водій “Volkswagen Touran”, який спричинив аварію, Роман Жураківський каже, що правила не порушував і їхав на зелений сигнал світлофора:

“Не чув “швидкої”, її не було видно. Вона навіть не пригальмовувала на світлофорі, їхавши на червоне … Її взагалі не було чути. Я їхав взагалі на зелене. Стояли машини. Я їду попри них, і виходить, що я вдаряю “швидку”.

Внаслідок ДТП трьох осіб доставлено до лікарні – матір, дитину та лікарку, які знаходилися в автомобілі “швидкої”.

У водія Volkswagen Touran травм немає. Він був на місці події. Також там знаходився водій карети невідкладної допомоги і фельдшер.

Дитину після огляду, за словами головного лікаря обласної клінічної лікарні Радислава Котурбаша, відпустили з батьком додому. У машині швидкої допомоги були ще жінка, лікарка та фельдшер, яких доправили у травмпункт.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.