Прикарпатя може стати одним із головних туристичних районів 2020 року (відео)

Відео-новини, Новини, Туризм
Херсонська, Одеська, Івано-Франківська та Львівська області мають всі шанси стати головними туристичними регіонами країни у 2020 році, про це інформує Голос.if.ua
з посиланням на пресслужбу ЛОДА.

Про це сказала директорка Держагентства розвитку туризму Мар’яна Олеськів під час зустрічі з заступником голови Львівської ОДА Юрієм Холодом та керівницею управління туризму та курортів облдержадміністрації Наталею Табакою.

“Херсонська, Одеська, Івано-Франківська та Львівська області – це чотири пілотні регіони, які, ми вважаємо, можуть стати головними у цьому туристичному сезоні. Тому, крім екстрених заходів, пов’язаних із виходом з кризи, нам важливо разом працювати над промоцією на загальноукраїнському рівні саме цих регіонів, а також над вдосконаленням законодавства. І ми вже почали працювати над новим законом про туризм. Тут також готові до вас дослухатися”, – зазначила Олеськів.

Також під час зустрічі йшлося про те, що запит на Карпатський регіон у внутрішнього туриста є. Проте умови для відновлення роботи необхідно зробити максимально рівними, чіткими й прозорими. А сам відпочинок на Львівщині має стати максимально безпечним і доступним для українців. Бо саме вони, за всіма прогнозами, стануть основними клієнтами туристичного бізнесу регіону через карантин і пандемію COVID-19.

також читати: В Карпатах розпочався грибний сезон (відео+фото)

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.