Прикарпаття отримало черговий вантаж засобів індивідуального захисту для медиків

Здоров'я, Новини

Сьогодні на Прикарпаття надійшов черговий вантаж засобів індивідуального захисту обсягом 25 метрів кубічних.

Про це інформують в ІФ ОДА, передає Голос.if.ua.

«Вантаж ми отримали за підтримки Офісу Президента України та Уряду як допомогу для 12 медичних закладів  першої лінії, де лікують хворих на COVID-19. Наголошую, що захист медиків є пріоритетом для керівництва держави та області. Ми сьогодні отримали понад 1000 костюмів, 6.5 тис захисних щитків, 77 тис масок-респіраторів та 1050 бахил. Найближчими днями  ці засоби буде передано медикам області», – розповів голова обласної державної адміністрації Віталій Федорів.

За його словами, в області значно збільшено кількість ПЛР-діагностики, спостерігається тенденція одужання медпрацівників. Потребу 12 лікарень першої лінії повністю забезпечено засобами індивідуального захисту не менше ніж на місяць і ведеться робота над забезпеченням такими засобами інших лікарень.

«Дякую керівництву держави, волонтерам, громадським організаціям і  благодійним фондам за сприяння у захисті наших медичних працівників, які перебувають на першій лінії боротьби з COVID-19», – зазначив Віталій Федорів.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.