Працівники судової охорони перерахували одноденну зарплату на допомогу для медиків (фото)

Новини, Суспільство

Територіальне управління Служби судової охорони передали міській лікарні допомогу в розмірі 57 тисяч гривень, про це інформує Голос.if.ua. 

Сьогодні, 30 квітня, очільник Івано-Франківського управління Служби судової охорони Андрій Маланій передав головному лікареві Франківської ЦМКЛ Тарасу Масляку банківський чек про переказ грошей на рахунок медичного закладу.

Сума була зібрана усіма співробітниками територіального управління, які добровільно відмовилися від одноденної заробітної плати, що б підтримати медиків у боротьбі з епідемією коронавірусу. Ці кошти підуть на закупівлю засобів захисту та медикаментів потрібних для медзакладу.

«Ми не могли стояти осторонь, адже наші лікарні опинились в складних умовах. Таким чином ми вносимо свій невеликий вклад у боротьбу з коронавірусом. Надіємось, що наш внесок допоможе врятувати людське життя», – зауважив Андрій Маланій.

Відтак, він закликав всіх своїх колег з інших областей долучатися до боротьби з небезпечною хворобою.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.