Мер Івано-Франківська попросив поліцію ловити графіті-наркоторговців

Кримінал, Новини

5 травня, відповідне доручення міський голова Руслан Марцінків дав під час оперативної наради.

За словами мера, протягом останніх декілька днів в місті знову з’явилося багато написів про продаж наркотиків, пише  Голос.if.ua.

“Зважаючи, що карантин і є патрулі, то можете їх ловити? Таких написів дуже багато. Тут справа не лише в пошкодженні зовнішнього вигляду архітектури, а також є прихований мотив розповсюдження наркотиків таким чином. Це рельні сайти де продають амфетамін. Вважайте, що це моє офіційне звернення”, – сказав мер.

Водночас ,як запевнив в. о. начальника Івано-Франківського відділу поліції ГУ НП в Івано-Франківській області Остап Білейчук, вони спільно з патрульною поліцією працюють над цим.

“Щоденно затримуються особи з наркотиками. В нас є кримінальні провадження щодо розповсюдження наркотиків за допомогою таких написів. Збутчики модифікувалися і отримують доходи таким чином”,- сказав Білейчук.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.