Івано-Франківська архієпархія УГКЦ отримала 20 000 євро на закупівлю рентген-апаратів

Новини, Суспільство

Івано-Франківська архієпархія УГКЦ отримала від світової спільноти католиків Weltkirche 20 000 євро на закупівлю мобільних рентгенівських апаратів для діагностики COVID-19.

Відзвітувати перед німецькими католицькими благодійниками мають протягом шести місяців, йдеться на телеграм-каналі Сhurcher, інформує Голос.if.ua.

Нагадаємо, Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ створила Архієпархіальний координаційний антикризовий центр, робота якого направлена на допомогу у боротьбі з пандемією.

У рамках створення центру при лікувально-діагностичному центрі Святого Луки працює безкоштовна онлайн консультація  спеціалістів клініки, до яких можна звернутися за телефоном гарячої лінії та проконсультуватися з приводу погіршення стану свого здоров’я.

Також представники Архієпархії в рамках роботи Антикоризового координаційного центру разом з благодійниками передають лікарням  Прикарпаття медичне обладнання та засоби індивідуального захисту для лікарів.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.