Рада вирішила розглянути “антиколомойський” законопроєкт у “турбо-режимі”

Новини, Політика

Верховна Рада підтримала розгляд у другому читанні так званого “антиколомойського” законопроєкту про банки за особливою процедурою, що дозволить швидше його розглянути.

Про це інформує Голос.if.ua з посиланням на”Інтерфакс-Україна“.

За відповідну позицію проголосували 255 народних депутатів.

Після цього депутатська фракція чи група у дводенний термін має право визначити не більше п’яти пропозиційпоправок, не врахованих головним комітетом, на яких вона наполягає, і відправити на адресу головного комітету лист із зазначенням номерів і ініціаторів таких пропозицій, поправок в порівняльній таблиці законопроєкту, підготовленого до другого читання.

Кожен позафракційний народний депутат, пропозиції, поправки якого не враховані головним комітетом, має право визначити не більше однієї своєї неврахованої пропозиції або поправкина якій він наполягає, і направити на адресу головного комітету лист із зазначенням її номера в порівняльній таблиці законопроекту, підготовленого до другого читання.

Головний комітет у дводенний термін узагальнює пропозиції і поправки і готує уточнену порівняльну таблицю для розгляду законопроекту в другому читанні, в яку входять також всі враховані головним комітетом пропозиції і поправки.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.