Орендарі незаконної забудови по вул. Хоткечича не допустили перевірку (фото+відео)

Новини, Суспільство

Незважаючи на попередні домовленості орендар незаконної забудови, що по вул. Г. Хоткевича в м. Івано-Франківську ГО “Міська асоціація АТО” недопустила перевірку на будівельний майданчик перевіряючі служби міськвиконкому, про це інформує Голос.if.ua з посиланням на сторінку у ФБ Iрини Шуваринської.

також читати: Перекритя руху біля скандальної забудови у Івано-Франківську (відео+фото)

“26.02.2020 року ДАБК мав провести позачергову перевірку “будмайданчика” на комунікаціях поблизу Хоткевича 44/3. Поки прийшли представники ОСББ на домовлену 14 годину, то перевірка вже закінчилась, так і не відбулись.
Представники асоціація учасників АТО так і на пустили на територію. Цікаво, чого бояться і що приховують землекористувачів?
Може дозволів нема на втручання у комунікації?
А якщо через котлован буде валиться наш будинок, то знову за 2 тижні про перевірку треба буде повідомляти!? Микола ВітенкоРуслан Марцінків?” – написала Iрина Шуваринська.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.