В Івано-Франківську розпочався Зимовий фестиваль крафтового пива Hoppy Fest

Новини, Суспільство

29 лютого в Івано-Франківську розпочався Зимовий фестиваль крафтового пива Hoppy Fest спільно з Whiskey Fest.

Вперше в Україні тематика обидвох напоїв поєдналась у рамках однієї культурної події інформує Голос.if.ua з посиланням на Бліц-Інфо.

Під час фестивалю свої хмільні напої представили 10 невеликих пивоварень з Івано-Франківська, Києва, Львова та Закарпаття. А це – понад 50 сортів крафтового пива. Крім цього, відвідувачі фестивалю мають змогу спробувати рідкісні позиції віскі від невеликих виробників зі всього світу.

Головна мета фестивалю – розвиток культури споживання якісного алкоголю в Івано-Франківську. Організатори наголошують, що крафтове пиво і віскі – це благородні напої, які є спорідненими. Адже виготовляються завдяки головному спільному інгредієнту, тобто, солоду.

Крім різноманіття смаків, франківці та гості міста можуть насолодитися вініловою музикою та мелодіями саксофону.

Довідка від Голос.if.ua: Фестиваль крафтового пива Hoppy Fest відбувається в Івано-Франківську не вперше. У 2016 році подія проходила під статусом міжнародної та зібрала понад 6 тисяч відвідувачів.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.