Перекритя руху біля скандальної забудови у Івано-Франківську (відео+фото)

Відео-новини, Новини, Суспільство

25 лютого 2020 року, мешканці вул. Хоткевича, 44 корпус 3, що в м. Івано – Франківську, провели акцію протесту проти скандальної забудови для ГО “Міська асоціація АТО”, підрядником якої виступила компанія “М груп девелопмен”, Голос.if.ua.

Акція «прямої дії» була проведена у зв’язку із тим, що підрядник незважаючи на відсутність необхідної дозвільної документації почав будівельні роботи та втрутились у комунікації.

також читати: Сьогодні о 17:00 год. мешканці вул. Хоткевича проведуть акцію протесту проти незаконної забудови (фото+документ)

За дорученням Руслана Марцінківа на ранішній сесії міськради до мешканців на місце сумнівної забудови виїхав Микола Вітенко, представники архбудконтролю, архітектури та Водоканалу. Люди хотіли почути конкретні відповіді, проте відповідальні особи розповідали, про компроміс який люди повинні шукати із забудовниками і АТовцями та необхідність проведення 26.02.2020 року о 14:00 год. із зацікавленими службами за участю усіх сторін конфлікту обстеження будівельного майданчика.

також читати:«Акція прямої дії»: мешканці Хоткевича кличуть франківських депутатів у гості

Однак відповіді чиновників міста не задовільнили протестувальників і тому не дійшовши «компромісу» люди на кілька хвилин перекрили рух по вул. Хоткевича біля забудови.

Подробиці у відео від Голос.if.ua:

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.