Життя під прицілом: мешканців будинку на Ленкавського обстрілює невідомий (відео)

Кримінал, Новини

Вже кілька років мешканців багатоповерхівки на вулиці Ленкавського в Івано-Франківську тероризує невідомий, котрий обстрілює вікна. 

Перше звернення до поліції з цього приводу надійшло ще у 2017 році інформує  Голос.if.ua з посиланням на “Галка” . Відтоді час від часу невідомий нищить майно мешканців на вулиці Ленкавського – загалом вже на 60 тисяч гривень. Спіймати його не вдається. На місці лише знаходили металеві кульки.

“Коли розбили два вікна перші, я не була дома. Втретє це було минулого місяця, я була вдома. Так бабахнуло, ніби розірвалася граната. Я відчуваю напруження, ми живемо у страху. Морально, психологічно важко жити. Я навіть боюся світло включити”, – каже мешканка пані Надія.

Мешканці з’ясували, що хуліган може користуватися рогаткою з лазерним прицілом. Але підозрюваних немає. Спершу думали на дітей, але ситуація неодноразово повторюється, показує ОТБ “Галичина”.

“Викликали поліцію, приїдуть, потопчуться, і кажуть як це тяжко розкрити…. Писали заяви і окремо, і спільні – результатів немає… Поліцейські майже нічого не роблять…”, – стверджують люди.

Поліція каже, що працює над цією проблемою.

“Перевірки проводилися, опитували жильці будинку, знімали дані з відеокамер. Перевіряли раніше судимих хуліганів, але позитивного результату поки немає”, – визнає Ігор Наливайко, начальник відділу превенції міського відділу поліції.

Мешканці побоюються, аби наступна куля хулігана не забрала чиєсь життя.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.