Чому дуже важливо дарувати квіти жінкам просто так – без причини?

Суспільство

Жінка – це таємниця та загадка, яку чоловіки не можуть розгадати століттями.

Але, на думку більшості представниць прекрасної статі, їх не потрібно розплутати – достатньо любити і піклуватися. Дуже важливо дарувати квіти! Не лише три рази на рік: у день Святого Валентина, 8 березня та день народження, але просто так – без причини, пише Голос.if.ua з посиланням на «Tutcikavo»

Звичайно, не всі жінки матимуть однакові переваги: одні люблять чудові букети з троянд, інші люблять польові квіти або мініатюрні букети, треті люблять горшкові рослини … Але дарувати квіти означає підкреслювати красу обраної, її унікальність та цінність.
Коли жінці дарують букет, вона одразу зацвітає перед очима, можливо, вона почервоніла або боязка. Але навіть приймаючи їх як належне, вона, як і інші красуні, підвищує рівень окситоцину в крові. Окситоцин, в свою чергу, викликає почуття задоволення, зменшуючи тривожність і почуття спокою поруч із партнером. Багато досліджень довели його зв’язок у людських стосунках, у збільшенні довіри та зменшенні страху. Окситоцин може впливати на ділянки мозку, що відповідають за поведінку, страх та тривогу. У свою чергу, чоловіки підвищують рівень тестостерону, тому що вони стають більш впевненими в собі, і всім подобається бачити щасливу другу пару. Більше того, прекрасна половина людства любить привертати увагу інших жінок, ловити їх заздрісні та захоплюючі погляди. Тому, даруючи своєму коханому шикарний букет на роботі чи серед друзів, ви тим самим підкреслите унікальність своєї половинки та зросте в очах інших жінок – безпрограшний варіант!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.