Прикарпатські правоохоронці ловлять кишенькових злодіїв

Кримінал, Новини

Під час рейду у маршрутних автобусах Івано-Франківська правоохоронці затримали двох жінок, яких підозрюють у викраденні гаманця у пасажирки.

Про це повідомляє Голос.if.ua з посиланням на сектор комунікації поліції Прикарпаття.

10 лютого працівники управління карного розшуку Головного управління Нацполіції разом з оперативниками  Івано-Франківського відділу поліції провели  відпрацювання у маршрутних автобусах, щоб запобігти  кишеньковим злочинам.

Під час рейду полісмени помітили двох жінок, які вийшли з автобуса. Побачивши поліцейських, вони пришвидшили ходу і намагалися втекти. Правоохоронці зупинили їх і обшукали. В однієї жінки поліцейські знайшли гаманець, який вона поцупила в автобусі у 19-річної громадянки Індії.

Затримана – жителька Закарпаття, яка раніше притягалася до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних злочинів.

За фактом крадіжки розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 ККУ. Відповідно до санкції статті максимальне покарання передбачає позбавлення волі на строк до трьох років.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.