Погода в Івано-Франківську: хмарно, сильний вітер

Новини

Сьогодні, 11 лютого, весь день в Івано-Франківську буде хмарним.

Дрібний дощ розпочнеться з самого ранку та ближче до вечора він повинен припинитися, про це інформує  Голос.if.ua з посиланням на Галицький Кореспондент.

Температура коливатиметься від +1 до +7 градусів тепла. Посилення швидкості вітру до 15-24 м/с.

Народний прогноз погоди: 11 лютого відзначається перенесення мощів священномученика Ігнатія Богоносця. У минулі часи цього дня наші пращури слухали ліс: якщо він шумів – чекали відлиги. Вважається, що з 3 до 11 лютого проходять сім морозних ранків, коли мороз особливо лютує. Погода цього дня часто бувала мінливою, тому про неї говорили: “і теплом приголубить, і морозом віддубасить”.

Також, станом на 08:00 на горі Піп Іван Чорногірський хмарно, видимість обмежена до 20 метрів. Падає дрібний сніг, хуртовина. Вітер південно-західний 12-13 м/с. Температура повітря -7°С. Про це повідомляє Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.