Реєстрація на ЗНО-2020 стартує 3 лютого

Новини, Суспільство

Реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2020 року триватиме з 3 лютого до 24 березня, повідомляє Український центр оцінювання якості освіти, про це повідомляє Голос.if.uа.

«Комплекти реєстраційних документів учнів (слухачів, студентів) для проходження державної підсумкової атестації у формі ЗНО керівники закладів освіти можуть надсилати до 17 березня 2020 року», – розповіли у центрі.

Повідомляється, що для того, щоб успішно зареєструватися для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні, необхідно створити та оформити реєстраційну картку, сформувати пакет документів і передати його до регіонального центру.

17 січня в Українському центрі оцінювання якості освіти повідомляли, що на пробне зовнішнє незалежне оцінювання зареєструвалися понад 65 тисяч учасників. Воно завершилося 24 січня і коштувало від 138 до 150 гривень в залежності від регіону.
Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.