На Прикарпатті відпочивають діти з Донеччини

Новини, Туризм

14 січня в с. Микуличин Яремчанської міської ради в обласному комунальному закладі оздоровлення та відпочинку «Карпатські мрії» відбулися урочистості з нагоди прийняття нової оздоровчої зміни, у якій відпочивають діти зі східної України, про це інформує Голос.if.ua з посиланням на Івано-Франківську ОДА.

Різдвяним вертепом та колядками привітали дітей. Відпочивальники у свою чергу доповнили своїми яскравими мистецькими виступами святковий захід. Діти представили свої танцювальні, вокальні та музичні здібності. Звучала пісня «Добрий ранок, Україно», лунали звуки гітари та були представлені цікаві сучасні танцювальні стилі.

Світлана Онищук від голови обласної державної адміністрації Дениса Шмигаля привітала дітей зі східної України та колектив відпочинкового закладу й зауважила: «У «Карапатських мріях» відпочивають діти з східної України. Цей заклад має за честь приймати таких неймовірно талановитих дітей. Для нас надзвичайно важливим є те, що вони мають можливість приїхати до нас, побачити й ознайомитись з карпатськими традиціями та звичаями. Хотілось би, щоб у ваших серцях залишилася краса та культура Карпат». У цьому відпочинковому комплексі у січні перебувають 70 дітей з Волноваського, Бахмутського, Ясинуватського районів, міст Торецьк та Авдіївка Донецької області, які живуть на лінії розмежування.

Для гостей із Донеччини підготовлена надзвичайна цікава програма ознайомлення з містом Івано-Франківськ, для того щоб діти отримали позитивні емоції та враження від Прикарпаття.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.