Гравець франківського “Урагану” став найкращим футзалістом України

Новини, Суспільство

Футзальний портал «5х5» створив свій аналог «Золотого м’яча», тільки у футзалі та на теренах України. Підсумовуюючи минулий рік виділили кращих у номінаціях: «Найкращий футзаліст 2019 року», «Найкраща футзалістка 2019 року», «Найкращий 2019 року (U-21)», «Найкращий футзаліст 2019 року (U-19)» та «Найкращий футзаліст 2019 року (U-17)», про це інформує Голос.if.ua.

За підсумками року, Найкращий футзаліст 2019 року – бомбардир «Урагану» Артем Фаренюк.У минулому сезоні Артем зміг стати найкращим бомбардиром чемпіонату України, продовжує він влучно «стріляти» по чужих воротах і в нинішньому чемпіонаті. Принаймні, його переможні голи на останніх секундах вболівальники ще довго пам’ятатимуть. Окрім того, Фаренюк починає поступово показувати свій бомбардирський хист і у матчах за збірну. Також він увійшов до трійки найкращих у номінації «Найкращий гравець футзалу» на щорічній церемонії нагородження премією «Футбольні зірки України».  бомбардир «Урагану» стає найкращим футзалістом України за версією футзального порталу «5х5».

Найкраща футзалістка -представниця столичного «Будстару-НПУ» Ганна Шульга.

Найкращий футзаліст до 21 року – представники «Урагану-2-КФВ» Владислав Завертаний

Найкращий футзаліст U-19 – гравець житомирського «ІнБева» Денис Бланка.

Найкращим футзалістом до 17 років став гравець «Іллічівець/ДЮСШ» Ростислав Семенченко.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.