“Муніципали” затримали у Франківську неповнолітнього з марихуаною

Кримінал, Новини

Вчора близько 21.00 год в Івано-Франківську інспектори Муніципальної варти спільно з дільничним офіцером поліції Івано-Франківського управлінна Нацполіції проводили обхід території.

В ході обходу на одній з вулиць міста помітили підозрілу особу, яка знаходилась на території однієї з закинутих будівель, інформує Голос.if.ua

“Як було пізніше встановлено даною особою виявився 17-ти річний франківчанин. Під час перевірки якого в одній з кишень його сумки виявлено підозрілий поліетиленовий пакет. На запитання працівника поліції про вміст пакету, молодий чоловік повідомив, що в пакеті знаходиться наркотична речовина марихуана”, – повідомляють у Муніципальній варті.

На місце події викликано СОГ Івано-Франківського міського відділу поліції. Хлопець зізнавс,я що дана речовина зберігалася для власного вживання.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.