Тегеран відреагував на погрози Трампа: “Терорист в костюмі”

Новини, Політика

Іранський міністр у неділю назвав Дональда Трампа “терористом в костюмі” після того, як президент США пригрозив завдати удару по 52 іранських об’єктах, якщо Тегеран атакує США, про це інформує Голос.if.ua, про це інформує “Європейська правда”.

“Як ІДІЛ, як Гітлер, як Чингісхан! Всі вони ненавидять культури. Трамп – терорист в костюмі. Він дуже скоро вивчить історію, що ніхто не в змозі перемогти “Великий іранський народ і культуру”, – написав міністр інформації і телекомунікацій Ірану Мухаммед Джавад Азарі-Джахромі у своєму Twitter, коментуючи твіти Трампа.

Трамп пригрозив завдати удари по 52 іранських об’єктах, якщо Тегеран здійснить атаки проти американців чи американських об’єктів.

3 січня під час повітряного обстрілу автомобіля у аеропорту Багдада загинув командувач іранських сил “Кудс” Касем Сулеймані та командувач іракських шиїтів Абу Махді аль-Мухандіс. 31 грудня сталася спроба нападу на посольство США в Іраку.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.