Служба автомобільних доріг Франківська інформує щодо можливого обмеження великогабаритних транспортних засобів

Суспільство

Станом на 18.00 29 грудня проїзд дорогами загального користування державного значення Івано-Франківщини забезпечений, пише Голос.if.ua  інформує  САД області.

Протягом доби спостерігалися сильні снігопади. Максимальна товщина снігу – на Вишківському перевалі, понад 70 см. На Буковецькому та Кривопільському – 60 см, Яблуницькому – до 30 см.

Для забезпечення проїзду та проведення протиожеледних заходів на дорогах, а зокрема на гірських перевалах, автопідприємства працюють цілодобово. Задіяні соле- та піскорозкидачі, грейдери.

За прогнозами синоптиків, на Прикарпатті  до кінця доби і 30 грудня – складні погодні умови, сильні снігопади. Для недопущення ускладнення руху автотранспорту та аварійних ситуацій на автомобільних дорогах загального користування державного значення, виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних із загрозою життю учасникам дорожнього руху, Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області інформує щодо можливого обмеження великогабаритних транспортних засобів на ділянках доріг державного значення (гірських перевалах):

Яблуницький перевал – а/д Н-09 Мукачево – Львів,

Вишківський перевал – а/д Р-21 Долина – Хуст,

Буковецький та Кривопільський перевали – а/д Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський.

Ситуація  на дорогах ускладнюється й тим, що цими передсвятковими днями на Івано-Франківщині – великий  наплив туристів, інтенсивний автомобільний рух.

Через погіршену видимість та сильні снігопади  Служба автомобільних доріг закликає водіїв та пішоходів дотримуватися Правил дорожнього руху, бути особливо уважними темної  пори доби. За можливості  – утриматися від поїздок.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.