На Львівщині викрили підпільний цех з виготовлення фальсифікованого коньяку та горілки

Кримінал, Новини

На Львівщині, у рамках профілактичних заходів з протидії нелегальному обігу спирту та лікеро-горілчаних виробів, правоохоронці викрили і зупинили діяльність підпільного виробництва алкогольного сурогату.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області, пише Голос.if.ua.  

Співробітники Управління стратегічних розслідувань у Львівській області спільно зі слідчими Сихівського відділу поліції та за процесуального керівництва прокуратури області, викрили на території Сихівського району міста  незаконне виробництво алкогольних напоїв, яке може становити небезпеку здоров‘ю та життю громадян.

27 грудня, під час обшуку в одному з гаражів на вулиці Хуторівка, працівники поліції  вилучили 1100 літрів рідини із різким запахом спирту (у бочках та каністрах), 460 пляшок фальсифікованої горілки та 252 пляшки з рідиною бурого кольору з маркуванням відомих торгових брендів. Також було вилучено понад 1200 підроблених марок акцизного податку України і обладнання для виготовлення сурогатних напоїв. Вилучене скеровано на експертне дослідження.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.199 (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів) Кримінального кодексу України.
Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.