Минулої доби на Прикарпатті у ДТП травмувалися троє пішоходів (фото)

Кримінал, Новини

Дорожньо-транспортні пригоди сталися вчора, 25 грудня, в Івано-Франківську, Рогатині та в Косові, Голос.if.ua

Вчора о 02:12 в Івано-Франківську по вулиці Надрічна трапилась дорожньо-транспортна пригода, інформує Фіртка з посиланням на обласну поліцію.

Водій 1979 року народження, місцевий мешканець, керуючи автомобілем «Volkswagen Golf II», здійснив наїзд на 26-річного пішохода. Останній переходив проїжджу частину дороги поза межами пішохідного переходу у невстановленому місці. Внаслідок аварії пішохода з травмами доставлено до лікувального закладу. Водій – тверезий.

Ще одна аварія трапилася близько 19:30 в селі Пістинь Косівського району. Як попередньо встановлено правоохоронцями, 28-річний місцевий мешканець, керуючи автомобілем «Mercedes-Benz Sprinter 413», здійснив наїзд на 41-річного місцевого мешканця, який перебував на проїзній частині дороги. В результаті ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження та доставлений до Косівської ЦРЛ. Водій – тверезий.

Аварія, у якій травмувався ще один пішохід трапилася в Рогатині. 54-річний мешканець району, керуючи автомобілем «Opel Vectra», здійснив наїзд на 67-річну жінку – пішохода, яка переходила проїзну частину автодороги у невстановленому місці. Внаслідок ДТП жінку з травмами госпіталізовано у Рогатинську ЦРЛ. Водій – тверезий.

За фактом аварій розпочато кримінальні провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України. Проводиться слідство. Поліцейські Івано-Франківщини вкотре наголошують, щоб переходити дорогу згідно з правилами дорожнього руху, у темну пору доби необхідно носити світлий одяг та світловідбиваючі флікери.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.