Більше ніж 50 випадків продажу алкоголю неповнолітнім на Прикарпатті (фото)

Кримінал, Новини

У період Новорічних та Різдвяних святкувань підлітки намагаються відзначити свята «по-дорослому», вживаючи алкогольні напої, інформує Голос.if.ua з посиланням на Ювенальну превенцію ГУ НП в Івано-Франківській області

На жаль, ні самі діти, ні ті, хто сприяє доступності алкоголю для неповнолітніх, не завжди усвідомлюють можливі негативні, а то й жахливі наслідки його вживання.

Щоб не допустити таких прикрих ситуацій, ювенальні поліцейські Прикарпаття здійснюють профілактичні рейди торговими закладами, в тому числі з представниками інших зацікавлених служб, викривають та притягують до відповідальності порушників законодавства, які продають дітям алкоголь.

Цьогоріч на Івано-Франківщині працівники підрозділів ювенальної превенції виявили та задокументували понад півсотні випадків продажу алкогольних напоїв молодим людям, які не досягли 18-річного віку.

За цими фактами складено протоколи за ч.2 ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Тож працівники поліції вкотре звертаються до власників і продавців закладів торгівлі з проханням неухильно дотримуватися вимог законодавства України, не продавати дітям алкогольні напої.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.