На Прикарпаття йдуть дощі (карта)

Новини, Суспільство

З понеділока, 23 грудня, в західних областях значні дощі. Температура вночі 1-6° тепла, вдень 3-8°, дощова погода протримається мінімум до 27 грудня, про це інформує Голос.if.ua з посиланням на Укргідрометцентр.

В Карпатах сильний мокрий сніг, хуртовини, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця; температура протягом доби 0-5° тепла.

На решті території невеликий дощ; вночі та вранці місцями туман; температура вночі 4-9° тепла, вдень 6-11°, у південній частині місцями 12-14°.

Вітер в країні південно-східний з переходом у західних областях на північно-західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с, на високогір’ї Карпат 25-28 м/с.

“Дощі пройдуть майже повсюди в Україні, окрім південно-східної частини. На Заході є ймовірність сильних дощів, у Карпатах – мокрий сніг та хуртовини. Шановні туристи! Не завдавайте зайвого клопоту службам порятунку та собі нервів”, – зазначає синоптик Наталка Діденко.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.