Новий дитсадок з’явився у селі на Калущині

Новини, Суспільство

У День Святого Миколая, 19 грудня, у селі Старий Угринів, що на території Новицької ОТГ, малеча отримала чудовий подарунок – у школі відкрили дошкільний навчальний заклад.

Це стало справжнім святом для місцевої громади, адже дитсадок забезпечить комфортні умови перебування дітей і сприятиме якісному виховному процесу, повідомляє Голос.if.ua з посиланням на пресслужбу облдержадміністрації.

Мешканці сіл Новицької громади, представники сільської ради, освітяни, батьки та діти прийшли оглянути освітній заклад. Cвященники о. Ярослав і о. Микола освятили приміщення.

Голова ОТГ Михайло Срібняк привітав жителів і подякував за підтримку мешканцям сіл громади.

«Ми отримали чудовий подарунок – новий сучасний дитячий садок. Але він не лише для наших малюків, а й для наступних поколінь. Ми розуміємо та цінуємо те, що заради здійснення мрії були зроблені чималі зусилля влади, вкладені кошти і, в підсумку, наш садок сьогодні відкрито», – наголосив директор НВК Володимир Бодик.

Приміщення дошкільного закладу обладнали новими меблями, сантехнікою, навчальними матеріалами.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.