Обласній філармонії відбувся звіт міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа 

Новини

Сьогодні в обласній філармонії відбувся звіт міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа за рік роботи на посаді мера.

Звіт відкрили фільмом, у якому докладно розповіли про всі досягнення міста та його очільника. Мер подякував режисерам, які зробили фільм – “на свій старх і ризик” і вибрали саме такі моменти. Після чого запропонував презентацію, щоб обговорити виклики, які стоять перед містом і ним, як міським головою.

Про виклики минулого року і як з ними давали раду не йшлося.

Презентація узагальнювала статистику по кількох напрямках, які Руслан Марцінків уважає визначальними для Франківська. Та які бачить пріоритетними на своїй посаді у 2020 році.

Тривалість життя. Мер представив статистику по Україні, середня тривалість життя українців – 69 років. Середня тривалість життя франківців, на жаль, повідомив мер, не порахована. Тому говорили про кількість мешканців міста, кому за 65 років. За останній час кількість людей старшого віку в місті зростає – з 25 372 чол в 2016 році, до 30 785 жителів у 2019 році. “Маємо працювати на продовження середнього віку, тому будемо працювати над розвитком медицини”, – дійшов до висновку мер.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.