Вперше в історії федерації дзюдо Івано-Франківська відбувся “Відкритий новорічний турнір з дзюдо” серед хлопців та дівчат.

Здоров'я

Від моменту створення федерації такий турнір в місті відбувається вперше. В одній залі зібралися спортсмени із Молдови, Чернівців, Львова, Ужгорода, Хмельницького, Рогатина, Рожнятіва, Тисмениці, Сокирян, Кіцманя, Любомиля, Новоярівська, Сторожинця та Івано-Франківська, інформує Голос.if.ua.

“Сьогодні відбувається вперше в історії федерації дзюдо Івано-Франківська “Відкритий новорічний турнір з дзюдо”, так як федерація була створена нещодавно. До змагань долучилися спортсмени із різних міст та навіть наші сусіди із Республіки Молдови, усього близько 350 учасників. Ми сподіваємося, що турнір вдасться, але ми на цьому не зупинимося. Ми ще маємо багато планів”,- розповів президент федерації дзюдо Івано-Франківська Дмитро Руденко.

Участь у суддівстві змагань прийняли судді 1,2 та 3 категорії із різних міст. Судді від федерації дзюдо Івано-Франківська: Сергій Курилюк, Валерія Перета та Руслан Перета.

“Це взагалі перший новорічний турнір із нашої федерації, тому ми намагалися запросити більше команд із нашої області, але долучился і сусідні райони. На майбутнє ми хочемо розширювати географію, але це як пробний турнір і я думаю він вдасться. Сподіваюся, що всі спортсмени покажуть свою боротьбу на цих змаганнях”,- суддя національної категорії Валерія Перета.

Окрім цього, на турнір завітав міський голова Руслан Марцінків, який привітав всіх спортсменів:

“Вітаю всіх на цьому чудовому турнірі. Дзюдо — це сильний вид спорту та навіть це мій вид спорту, я мав можливість займатися у дитинстві. Хочу побажати всім успіху, а найголовніше, щоб змагання пройшли без травм”,- міський голова Руслан Марцінків.

Учасники змагань були нагороджені цінними призами.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.