Понад 200 поліцейських охоронятимуть дільниці під час виборів в ОТГ на Прикарпатті

Новини, Суспільство

Прикарпатські правоохоронці готові до забезпечення охорони публічного порядку під час виборів у шести ОТГ, про це інформує Голос.if.ua.

Працівники поліції нестимуть службу на 46-тьох виборчих дільницях у Коломийському, Рожнятівському, Тисменицькому і Надвірнянському районах, пише Фіртка з посиланням на Поліцію області.

До охорони публічного порядку, а також оперативного реагування на правопорушення залучено 206 правоохоронців, а допоможуть їм – 92 працівники Управління ДСНС та 50 військовослужбовців Національної гвардії України.

Поліцейським, які заступають на чергування на виборчі дільниці, провели відповідний інструктаж. Всі отримали методичні рекомендації щодо забезпечення публічної безпеки і порядку під час виборчого процесу.

Нагадаємо, в Івано-Франківській області перші вибори відбудуться 22 грудня у шести ОТГ, а саме: у Корницькій сільській ОТГ, Гвіздецькій селищній ОТГ, Підгайчиківській сільській ОТГ (ці громади з Коломийського району), Дубівській сільській ОТГ (Рожнятівський район), Єзупільській селищній ОТГ (Тисменицький район), Пасічнянській сільській ОТГ (Надвірнянський район).

Поліція Прикарпаття закликає мешканців не порушувати виборче законодавство під час волевиявлення і не порушувати публічний порядок, а якщо ви все ж стали свідком правопорушення – негайно телефонуйте на лінію «102».

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.