Недодепутат-ідіот скандального прикарпатського «слугу народу» Тимофійчука можуть виключити з фракції

Новини, Політика

Народний депутат Ігор Фріс відреагував на скандал, який днями розгорівся навколо його колеги Володимира Тимофійчука.

Про це він написав у своєму Фейсбук, інформує Голос.if.ua.

Нагадаємо, відомий прикарпатський активіст Віталій Мацьоцький опублікував запис телефонної розмови з одіозним народним депутатом Тимофійчуком, у якій останній розказує про те, як став депутатом, парламентські схеми, коноплю та поліграф. Згадує він і свого колегу по фракції Ігоря Фріса, який начеб то бере зарплату у конвертах.

Коли ти завершуєш аналізувати законопроекти на завтра о 00:22 і бачиш ролік в ютубі, де твій колега недодепутат-ідіот, приділяє тобі 10 хвилин свого дорогоцінного часу, обговорюючи при цьому матом твої особисті та фахові якості, та дає оцінку твоїй роботі в законодавчому органі….на думку спадає, всеж таки внести зміни до закону про вибори народних депутатів, щодо перевірки кандидатів в нарколога та психіатра”, – пише Фріс.

Нардеп зауважує, що винесе на розгляд фракції питання про дисциплінарну відповідальність Тимофійчука та його виключення із фракції “Слуги народу”.

“Тому для всіх тих, хто почув цього придурка про мене і конверти, долучаю пряму мову автора про імпровізацію та тролінг Володимира Тимофійчука, в якій прямо все сказано і видно. Я же в свою чергу, буду ставити питання на фракціі, щодо вирішення питання про дисциплінарну відповідальність цього недодепутата та можливість його виключення з членів фракціі СН”, – додав Фріс.

Автор відео Віталій Мацьоцький озвучив у відео, що він спеціально спровокував Тимофійчука на розмову про доплати в конвертах та вибачився перед Ігорем Фрісом за таку маніпуляцію з його прізвищем.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.