Прокурор Івано-Франківської області представив свого першого заступника

Новини, Політика

Прокурор Івано-Франківської області Юрій Фреїшин представив колективу свого першого заступника.

Наказом Генерального прокурора України на цю посаду призначено Василя Стефанця, пише Голос.if.ua з посиланням на пресслужбу обласної прокуратури.

Юрій Фреїшин охарактеризував новопризначеного заступника, як відповідального, чесного та цілеспрямованого прокурора, досвідченого керівника, людину з високими моральними якостями.

У свою чергу Стефанець запевнив, що докладе максимум зусиль задля належного виконання покладених на нього обов’язків та працюватиме над зміцненням авторитету прокуратури Івано-Франківщини й органів прокуратури в цілому.

Довідка від  Голос.if.ua:

Стефанець Василь Михайлович закінчив Львівський національний університет імені Івана Франка. Розпочав свою трудову діяльність у 1998 році в органах прокуратури Івано-Франківської області з посади стажиста-помічника прокурора Косівського району Івано-Франківської області.

В подальшому працював на різних прокурорсько-слідчих посадах прокуратури Івано-Франківської області, у тому числі Івано-Франківського міжрайонного природоохоронного прокурора Івано-Франківської області, заступника Коломийського міжрайонного прокурора, прокурора Тлумацького району, начальником та заступником управлінь прокуратури Івано-Франківської області.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.