Японські вчені показали, як висохне вся вода на Землі (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство
51-секундний ролик демонструє, що станеться з планетою через глобальне потепління.

У Мережі з’явилося відео, що демонструє наслідки можливої всесвітньої посухи. 51-секундне відео показує, що трапиться з Землею в разі глобального потепління і осушення світового океану, інформує Голос.if.ua з посиланням на ElleGirl. Ролик опублікував співробітник японського агентства аерокосмічних досліджень Джеймс О’Донохью.

Якщо вірити відеоролику, спочатку суша з’явиться біля берегів Австралії і Азії, потім – біля Північного полюса, а ще пізніше – біля Європи та Африки.

Незважаючи на реалістичність прогнозів японських вчених, більшість фахівців дотримуються іншої думки. За їхніми словами, найбільш очікуваним катаклізмом буде потоплення суші. Так, минулого тижня була опублікована доповідь, мова у якій іде про ризик затоплення 2100 року прибережних районів через швидке танення крижаного покриву Гренландії.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.