Який iPhone став найвизначнішим гаджетом десятиліття

Новини, Суспільство

Рейтинг найвизначніших гаджетів десятиліття склало видання The Verge. У списку представлено 100 гаджетів, а очолює його IPhone 4.

Саме цей смартфон визнали найвизначнішим гаджетом десятиліття. Його випустили в 2010 році і в результаті він отримав звання найкрасивішого, інноваційного та впливового смартфона на ринку, інформує Голос.if.ua.

Тоді апарат став першим, який отримав корпус з використанням скла і металу, інноваційний процесор А4, а також зручну операційну систему і Retina-дисплей.

Слідом за американським смартфоном виявилася смарт-колонка Amazon Echo. Цей гаджет є одним з найбільш продаваних на ринку США в своєму сегменті.

iPhone 11 Pro

У трійці складеного рейтингу розташовується MacBook Air, а ще в першій десятці найвидатніших гаджетів варто відзначити AirPods Pro, Apple Watch 3, Samsung Galaxy S6 і Tesla Model S.

Електрокар виявився на п’ятому місці списку. У списку ще присутня селфі-палиця, спіннер, а також окуляри Google Glass.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.