Знищення “швидкої допомоги” відкладено на 20 грудня (відео)

Відео-новини, Здоров'я, Новини

           5 грудня 2019 року відбулось засідання постійної комісії івано–Франківської обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики, про це інформує Голос.if.ua.

В супереч Конституції України та ст.184 КК України (Порушення права на безоплатне медичну допомогу) розглядалося питання ліквідації шляхом приєднання Івано–Франківської станції швидкої медичної допомоги до «Центру екстреної медицини та медицини катастроф».

         також читати: Богдан Венник: ДОЗ намагається за сірими схемами призначити керівників медичних закладів (відео)

Члени комісії відтягнули «вбивство» безплатної швидкої медичної допомоги на 20 грудня 2019 року, коли відбудеться сесія Івано–Франківської обласної ради. Вказана “реформа” ліквідує безоплатну складову у рятуванні франківців, а на місці швидкої медичної допомоги з’являться приватники, які будуть наживатися на здоров’ї та житті українців.

        також читати: Богдан Венник: Швидка медична допомога в Івано-Франківську буде

Середній вік життя франківців за висновками експертів у найближчій перспективі в разі реалізації псевдо реформи скоротиться на 3- 5 років. У зв’язку із антиконституційною позицією Івано–Франківської обласної ради, громадськими та профспілковими активістами міста Івано–Франківська утворено Координаційну раду щодо захисту Івано–Франківської станції швидкої медичної допомоги.

        також читати: Голова ОДА розбереться у кримінальній ситуації довкола франківської швидкої (відео)

Кооринаційною радою в рамках протидії антиконституційній, по суті злочинній позиції Івано –Франківської обласної ради 12 та 20 грудня 2019 року заплановано проведення круглого столу та пікетування Івано –Франківської обласної ради. Координаційна рада закликає усіх громадських, профспілкових активістів, журналістів та мешканців Івано –Франківська долучитися до запланованих заходів та стати на захист Івано-Франківської станції швидкої медичної допомоги.

Врятуй «швидку» в важку хвилину, «швидка» спасе тебе й твою родину! Детальніше в сюжеті від Голос.if.ua!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.