Депутатів Івано-Франківської обласної ради попередили про кримінальну відповідальність (документ)

Здоров'я, Новини

Організатори круглого столу: “Врятуй «швидку» в важку хвилину, «швидка» спасе тебе й твою родину”, який проводився 12.12.2019 року оприлюднили пам’ятку для депутатів Івано-Франківської обласної ради, про це інформує Голос.if.ua.

ПАМЯТКА- ЗАСТЕРЕЖЕННЯ!

Депутату Івано-Франківської обласної ради

Шановні обранці від Прикарпаття!

Пам’ятайте, що голосування за ліквідацію шляхом приєднання Івано-Франківської станції швидкої допомоги до КНП «Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради є антиконституційним! Так, як  в порушення Конституції України та діючого законодавства України істотно погіршують ст. ст. 3, 5, 49, 140 та 144 Конституції України, право громадянина на отримання безкоштовної медичної допомоги, ст. 5 та ст. 16 ЗУ Про основи законодавства України про охорону здоров’я.

Ви як обранці народу маєте усвідомити свою відповідальність не перед умовним виборцем, ви відповідаєте за свої дії перед людьми, українцями!

Зважаючи на те, що ви всі, так само як і представники Івано-Франківської облдержадміністрації є фахівцями у своїй галузі (серед вас є юристи, медики, економісти) не можете не розуміти, що наслідком вашого голосування стане не просто ліквідація, якоїсь там «швидкої допомоги», а наслідком ваших дій стане сприяння у поступовій ліквідації українського народу зокрема Івано-Франківців. За висновками фахівців тривалість життя Івано-Франківців у разі вашого антиконституційного голосування, яке проводиться без громадських слухань, погодження з трудовим колективом та профспілками у разі ліквідації «швидкої допомоги скоротиться на 3-5 років.

Пам’ятайте, що за ВАМИ 13.12.2019 року (п’ятниця тринадцятого) будуть спостерігати всі мешканці Прикарпаття і ви у разі антинародного, антиконституційного та кримінальнокарного (ст.184, п.2 ККУ) голосування за ліквідацію «ШВИДКОЇ» – ЛІКВІДАЦІЇ ЖИТТЯ будете нести персональну відповідальність перед Богом, людьми за геноцид українців, які будуть вмирати у зв’язку із тим, що замість безкоштовної «медичної допомоги» з’явиться платна швидка допомога!

Детутате! Врятуй «швидку» в важку хвилину, «швидка» спасе тебе й твою родину!

Депутате! Ти не раб політичних партій, олігархічних кланів, грошей та власних страхів, ти людина, син або донька Божий! Пам’ятай про це, голосуй по совісті! Голосуй за українців! Голосуй за виборців! Голосуйте за прикарпатців та франківців! Голосуй проти геноциду українців! Голосуй по Божому, по християнськи, по совісті!

Голосуй за ЖИТТЯ та ШВИДКУ МЕДИЧНУ ДОПОМОГУ!

ГО  Всеукраїнського об’єднання «Голос»

Профспілка Івано-Франківської станції швидкої медичної допомоги

Громадськість міста Івано-Франківська

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.