В Івано-Франківську перевіряли маршрутки

Новини, Суспільство

Сьогодні, 6 грудня, працівниками Управління транспорту та зв’язку Івано-Франківської ради спільно з представниками Патрульної поліції та Укртрансбезпеки було проведено перший етап перевірки транспортних засобів, які обслуговують автобусні маршрути загального користування міста.

Цього разу обстежували автобуси приватного підприємця Сохана Володимира, про це інформує Голос.if.ua.

Перевіряли технічний стан автобусів, наявність документації на здійснення перевезень, квитків та інформації про перевізника, пільгових категорій осіб, що мають право безоплатного проїзду, тощо. Особливу увагу приділили стану готовності автобусів до зимового періоду.

За наслідком проведення перевірки структурними підрозділами було виявлено ряд порушень, таких як невідповідність автомобільних шин встановленим вимогам, пошкодження лобового скла, відсутність інформації про перевізника в транспортних засобах, тощо.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.