Порошенко: Щиро підтримую намір Зеленського домовитись у Парижі

Новини, Політика

П’ятий президент України, нині народний депутат Петро Порошенко “на правах засновника Нормандського формату і знавця Мінських домовленостей” дав рекомендації президенту Володимиру Зеленському, про це інформує Голос.if.ua.

“Щиро підтримую намір президента Зеленського домовитись у Парижі про терміни та механізм виведення російських військ з території Донбасу. Проте дуже раджу активно попрацювати над тим, щоб привезти до Парижу чергові переконливі фото-, відеокадри, супутникові знімки, російські військові квитки, паспорти, фотодокази присутності новітньої російської зброї та техніки на території українського Донбасу”, сказав 5-тий президент України Петро Порошенко

Порошенко “на правах засновника Нормандського формату і знавця Мінських домовленостей” дає рекомендації президенту Володимиру Зеленському стосовно стратегії і тактики переговорів у Франції.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.