Приїхав за українським паспортом: на Херсонщині СБУ затримала члена партії «Єдина Росія»

Кримінал, Новини

На адміністративному кордоні із тимчасово окупованою територією АР Крим контррозвідники Служби безпеки України затримали активного прибічника анексії півострова, члена російської правлячої політичної партії «Єдина Росія» Ігоря Кучерявого, про це інформує Голос.if.ua.

Контррозвідники спецслужби отримали інформацію, що член так званого Севастопольського регіонального відділення партії «Єдина Росія» планує прибути на материкову частину для отримання українського закордонного паспорта.

Українській спецслужбі Кучерявий відомий своєю антиукраїнською позицією. У 2014 році, будучи учасником громадської організації «Автоканал Севастополя», чоловік активно сприяв російській окупації Кримського півострова. Зокрема, він причетний до організації блокпостів у Севастополі та охороні громадського порядку.       За свої «заслуги» перед країною-агресором зрадник нагороджений медаллю Міноборони РФ «За возвращение Крыма» та ювілейним знаком ФСБ РФ «Ветераны спецслужб России защитникам Крыма и Севастополя». У межах кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) Кримінального кодексу України, вирішується питання щодо здійснення йому повідомлення про підозру. Тривають слідчі дії.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.