Поради стилістів: у чому зустрічати Новий 2020 рік (фото)

Здоров'я, Новини

Прийдешній рік за східним календарем стане роком білого сталевого щура, а це означає, що для святкової ночі варто вибирати стильне вбрання спокійних кольорів і без помітних деталей, пише Голос.if.ua з посиланням на Жіночий Світ.

Головні кольори наступаючого року: білий (перловий, слонової кістки), сірий, чорний, бежевий, всі з металевим блиском.

Сукні

Сукні традиційно залишаються найбільш затребуваним і нескладним у виконанні нарядом для новорічної ночі. Актуальний силует на одне плече, сукні-міні, в підлогу, сукня-футляр або сукня-«рибка». Вибираючи колір, віддавайте перевагу білому, срібному, бежевому, сірому і чорному. Головне – стриманість і лаконічність. Родзинкою вашого наряду може стати V-подібний виріз в зоні декольте або на спині, широкі рукави, блискучі вставки або оптичний принт.

Комбінезони

Ще один практичний, стильний і дуже зручний варіант для зустрічі Нового року. При виборі комбінезона також керуємося гамою нейтральних світлих відтінків. Найбільш виграшно виглядатимуть шовкові, атласні або вельветові комбінезони з звуженими або, навпаки, дуже широкими штанинами.

Костюми

Якщо комбінезон – не ваш варіант, але вам хочеться свободи рухів і краси в святкову ніч, приміряйте костюм. Піджак або топ + штани або спідниця в одному стилі і кольорі будуть виглядати оригінально і дуже елегантно. Запам’ятайте: спокійні світлі тони і мінімалізм в деталях.

Розбавити стриманий образ допоможуть аксесуари: срібний пояс, туфлі в відтінках металік, клатч зі стразами, металічні прикраси.

Топи

Відкриті, на тонких бретелях, короткі або довгі – вони легко зможуть поєднуватися з практично будь-якими спідницями або брюками. Комбінуємо за принципом: укорочений і звужений топ + штани на високій талії або струмує і вільний топ зі спідницею розширеного силуету.

Спідниці

При виборі спідниці, слід акцентувати увагу варто перш за все на фасон, щоб приховати зайве або показати потрібне. У трендах і раніше залишається плісировка, яка може поєднуватися практично з будь-яким верхом. Віддаємо перевагу середній довжині або максі, прибравши міні подалі в шафу.

Уникайте тканин і аксесуарів із зображенням кішки і в цілому анімалістичні принти сімейства котячих: леопардовий і тигровий. Щур навряд чи їм зрадіє.

Блузи

Блузи з шовку, шифону або тонкої бавовни, однотонні, що не сковують рухи, відмінно підійдуть для новорічного корпоративу. У випадку з сорочкою або блузою допустимою є наявність великого банта, пензликів або декоративних гудзиків, обробки лінії горловини і рукавів.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.