Комунальники від мешканки м. Івано-Франківська вимагають зруйнувати власноруч облаштований тротуар… (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Вул. Нова, що в м. Івано-Франківську, за 28 років незалежності України жодного разу не ремонтувалася про це повідомляє Голос.if.ua.

По дорозі довгі роки їздили великогабаритні автомобілі, поруч із вул. Новою по вул. Микитинецькій велося будівництво елітного житла, час та транспорт зруйнували, як асфальтне покриття дороги так і тротуар, на дорозі утворилися численні ями, виріс бур’ян.

Багаторічна переписка мешканців вул. Нова із закликом до чиновників повернутися обличчям до людей і відремонтувати дорогу до позитивного результату не призвела. Тому зневірившись у владі в 2013 році місцеві мешканці за власний кошт облаштували прибудинкову територію, а саме тротуар. Однією із таких небайдужих громадян, які хотіли щоб вулиці міста Франкового відповідали європейським стандартам була Мирослава Мунаката, яка після десяти років роботи в Італії, оселилася на вулиці Новій в Івано-Франківську, звела будинок, облаштувала подвір’я та частину тротуару біля будинку. Аналогічно ремонт тротуарів за власний кошт зробили і інші мешканці вул. Нова. Для зручності, як мінімум троє мешканців вул. Нова зробили тротуар під кутом, щоб не утворювалися калюжі у сезони дощів. Однак комунальники Івано -Франківська замість того аби займатися ремонтом доріг та тротуарів міста вирішили покарати ініціативних та небайдужих громадян і за тільки їм відомими причинами, вибірково звернулися до суду тільки відносно громадянки Мирослави Мунакати аби вона привела тротуар до попереднього стану і зажадали проведення дорогої експертизи за яку треба сплатити кругленьку суму з бюджету для встановлення чи був зведений тротуар з дотриманням ДСТУ чи ні. Отже виходить, що у міста Івано -Франківська грошей на ремонт доріг не має, а от на проведення сумнівних експертиз є. Все це виглядає як театр абсурду, адже комунальники вимагають від громадянки Мунакати привести тротуар до попереднього стану, тобто, суміші болота, з гравієм, ям та бур’яну. Ось так ми крокуємо до Європи!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.