Калушанка стала зіркою колекції XL від дизайнерки Євгенії Постолян

Новини, Суспільство

У Івано-Франківську відбулася подія світу моди — Fashion show 2019, де вперше серед 12-ти колекцій була представлена і колекція XL дизайнера Євгенії Постолян

Моделями колекції XL виступили жінки розміру більш ніж 46 або L, пише Голос.if.ua з посиланням на “Вікна”.

“Іноді ми не можемо обирати розмір, який ми хочемо. Тому мусимо полюбити той, який нам дарувала природа і виглядати у ньому якнайкраще. Емоції переповнювали нас усіх, адже і дизайнерка, і моделі робили це вперше у своєму житті… Три місяці підготовки на пошиття колекції, примірки, навчання впевнено почувати себе на подіумі зробили свою справу. Показ пройшов емоційно, енергетично, харизматично та незабутньо”, – розповіла калушанка Ольга Івасів.

Ольга вірить, що це тільки початок і моделлю можна стати і в 35 років.

“Адже про таке ніколи не мріяла, але воно саме мене знайшло.З кожним роком вірю у те, що Бог справді поруч завжди і поступово згуртовує різних людей, яких об’єднує одна місія, щоб робити цей світ кращим”, – вважає модель.

Ольга Івасів вразила присутніх яскравою синьою сукнею, а дизайнерка вийшла у весільній сукні.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.