Oslo Triple: прикарпатець подолав 73 км на змаганнях в Норвегії

Новини, Суспільство

Прикарпатець Микола Таран взяв участь у змаганнях Oslo Triple 73 км та посів 11 місце.

Кожного року це змагання відбувається в столиці Норвегії – Осло. Цьогоріч учасників було 120: більшість з них –   норвежці, інформує Голос.if.ua з посиланням на Галицький кореспондент.

“Норвегія вважається однією з найкрасивіших країн світу, а для бігунів вона славиться своїми біговими трасами, які подолати можуть тільки витривалі і сильні духом атлети. Я не боюсь перешкод, тому пів року назад остаточно подумав і зареєструвався”, – розповідає спортсмен.

Він додає, що на це змагання важко зареєструватися, оскільки дорогий стартовий внесок і присутній ліміт учасників.

Цього року Микола став єдиним представником від України, тому знав, що повинен показати гарний результат. Минулого року він був 16-й із 96 учасників, теж єдиним представником від України та перетнув фінішну пряму із прапором України.

“Думав, що більше не буду бігти цю важку дистанцію. Але через тиждень, відпочив та зміг навіть нормально ходити,  вирішив, що хочу покращити свій результат. Організатори підготували нам окрему намет-тент, де ми мали можливість відпочивати, перевдягатися і харчуватися. Старт був хвилюючим і захопливим, мені хотілося дізнатися, чи зможу я покращити результат. Та й взагалі, чи витримають мої ноги пробігти так багато без судом”, – говорить Микола Таран.

Хлопець каже, що було не просто, але йому вдалося фінішувати та здобути 11 місце.

“Щасливий я, бо мав можливість вдруге стати єдиним представником від України на цих змаганнях в неймовірній країні”, – додає він.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.