Голова ОДА вручив прикарпатським надзвичайникам почесні грамоти та відзнаки

Новини, Суспільство

Сьогодні на площі Соборності перед обласною державною адміністрацією відбулися урочисті заходи, приурочені професійному святу працівників аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, спеціальних формувань, а також тих, хто зробив свій внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров’я людей.

З вітальним словом до вогнеборців звернувся голова обласної державної адміністрації Денис Шмигаль. Посадовець висловив щиру подяку за нелегку і небезпечну працю рятувальників.

«Свято рятувальників – передусім вшанування щоденних подвигів сміливих і відданих своїй справі людей, які у будь-який момент готові прийти на допомогу. – сказав очільник Івано-Франківщини. – Прикарпатці високо цінують вашу мужність, самовідданість, постійну готовність до найсуворіших випробувань, здатність до самопожертви задля врятування життя та охорони здоров’я громадян. Кожен ваш день – це випробування сили духу і професіоналізму, результат зразкового виконання свого професійного обов’язку».

Присутні також згадали тих, хто поклав своє життя у боротьбі з вогняною стихією та віддав своє життя у зоні проведення Операції об’єднаних сил та під час подій Революції Гідності.

За досягнення високих показників у професійній діяльності та успішне і сумлінне виконання службових обов’язків кращих рятувальників нагородили почесними грамотами та відзнаками.

Додамо, що для гостей свята організували перегляд техніки та оснащення, яке перебуває на озброєнні у прикарпатських рятувальників.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.