Стала відома дата прем’єри нового шоу з прикарпатським красенем Богданом Юсипчуком (фото)

Новини, Суспільство

Ведучі проєкту – популярна співачка TAYANNA й актор Богдан Юсипчук, вже у першому випуску згадають найгучніші Instagram-скандали, і розкажуть, як зіркові батьки Камалія і Мохаммад Захур, а також лідер гурту “Антитіла” Тарас Тополя вперше збирали дітей до школи, інформує Голос.if.ua  посилаючись на Версії з посиланням на ТСН.

Богдан Юсипчук і TAYANNA

Також телеглядачі побачать ексклюзивне інтерв’ю з відомим актором Вахтангом Кікабідзе, який тричі був на межі життя і смерті. Артист розкриє секрети довголіття і поділиться історією кохання зі своєю дружиною Іриною, з якою він разом вже 55 років.

“Я взагалі не розумію мужиків, які бігають, які у своїх друзів відбирають дружин. Одружуються. Потім розлучаються. Не чоловіча це справа “, – розповідав актор.

Окрім цього, досвідом материнства поділиться відома телеведуча Маша Єфросиніна, яка виховує доньку Нану і сина Олександра. Маша відверто розповість, що відчула, коли багато років тому почула страшний діагноз –безпліддя. Телеглядачі дізнаються секрети виховання від відомої мами, а також почують історію, після якої ведуча відмовилася від няні.

Варто відзначити, що проєкт “Життя відомих людей” – це своєрідний телевізійний журнал, в якому покажуть ексклюзивні історії з життя знаменитостей: зірок шоу-бізнесу, спортсменів, політиків та бізнесменів – людей, яких знають в Україні й світі, які є завсідниками червоних хідників. Команда проєкту розкаже про їхні злети й падіння, про драми в особистому житті й скандали, які стали надбанням громадськості.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.